Etiketler :


Dumanlı gözler yaratıyoruz sevgili arkadaşlar. Makyaj oyunları bölümünde bulunan farklı tekniklerden biri olan bu makyajda, gözlerinize odaklanacağız. Bu uygulama ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için, makyaj oyunları kısmını seçmeniz mümkün. Bu kısmı seçtikten sonra da, dumanlı göz bölümünü görmeniz mümkün olacak. 

 Hiçbir ücret ödemenize gerek kalmayan bu uygulamaları, her yaş grubundaki arkadaşımız yapabilir. Bunun için hiç vakit kaybetmeyin ve makyaj oyunları bölümünü seçin arkadaşlar. İsterseniz hiç vakit kaybetmeyelim ve konuyla ilgili uygulama tekniklerini sizinle paylaşalım. Makyaj oyunları ekibi olarak bizim önerimiz; konuyla ilgili not almanız olacak. Çünkü dinleyerek veya okuyarak edindiğiniz bilgiler zamanla uçabilir. 

 Bunun yerinde, yazmış olduğunuz bilgiler hep yerinde durur. Lütfen bunu unutmayarak, ayrıntıyı es geçmeyin sevgili arkadaşlar. Merak eden arkadaşlarımızı daha fazla bekletmek istemediğimiz için, temizlik oyunları bölümündeki oyunumuza geçelim istiyoruz. Bu kısımdaki oyunumuzda, çekici dumanlı gözler yaratmanız için farklı far türlerinden yararlanmanız gerekmekte. Siyah, gri ve füme renkte bulunan farların yardımıyla, bakışlarınızın puslu olmasını sağlamış olacaksınız. Konuyla ilgili bu far renklerini uygulamak istemeyenler olabilir. Bu arkadaşlarımız, makyaj oyunları bölümünü inceleyebilirler. Bu bölümü inceledikten sonra, farklı renkteki far seçeneklerini görmeniz mümkün olacak. Bu kadar çok renk çeşidi içerisinde, sizlerin hangi tonu beğeneceğini merak ediyoruz. İsteyen arkadaşlarımız seçtikleri ürünle ilgili uygulamalar yaparak, eserlerinin resmini bize yollayabilirler. Makyaj oyunlarındaki bu detayı unutmamanızı diliyoruz. Hadi bakalım o zaman, hepinize kolay gelsin sevgili arkadaşlar.