Etiketler :


Makyaj oyunları bölümü tüm hızıyla devam etmekte sevgili arkadaşlar. Birbirinden güzel oyunları sizlere sunmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Makyaj oyunları içerisindeki yeni oyunumuzun adı; aynı makyajı yapma oyunu olacak. Bu oyunda yapmanız gereken en önemli şey; size verilecek olan modellin makyajına dikkat etmeniz gerektiği. Çünkü burada belirtilen makyajın aynısını, sizlerin yapması istenecek. Makyaj oyunları içerisinde, dikkatinizi en fazla derecede kullanmanız gereken bu oyunu lütfen kaçırmayın. Dikkatli davranmanızı gerektiren oyunumuzda, belirli bir sürenin de olduğunu belirtmemiz gerekmekte. Sizlere belirtilecek bu süre içinde, ne kadar çok doğru uygulama yapabileceğiniz çok önemli. 

 Çünkü itfaiye oyunları içerisindeki puan durumunuz, burada yapacağınız doğru uygulamalara göre oluşacaktır. Zamanı da iyi kullanmanızı gerektiren oyunumuzda, istediğiniz makyaj örneğini seçmeniz mümkün sevgili arkadaşlar. Oyunumuza başlamadan önce, sizlere verilecek örneklerden birini seçerek işe başlayabilirsiniz. Makyaj oyunları içerisinde seçtiğiniz bu örneğin zorluk derecesini de görmeniz mümkün. Bunun için yapmanız gereken şey; mousun sol tuşuna basmak olacak. Bu uygulamayı yaptığınız zaman, yapmanız gereken makyajın ne kadar zor olduğunu görmüş olacaksınız. Bu süreçte tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. 

 Umuyoruz ki, size verilen süreyi en verimli şekilde kullanabilirsiniz. Makyaj oyunları içerisinde kazanacağınız puanların çok olması dileğiyle. Bu arada unutmadan belirtelim, oyunumuzda birçok seviye bulunmakta sevgili arkadaşlar. Keyifli oyunlarda ilerleyebilmek için, tüm seviyeleri aşmanız gerektiğini lütfen unutmayın.