Etiketler :
Adobe InDesign CS6 indir, Adobe InDesign CS6 full indir, Adobe InDesign CS6 crack, Adobe InDesign CS6 crack indir, Adobe InDesign indir, Adobe InDesign full, Adobe InDesign CS6 download, Adobe InDesign CS6 crack download, Adobe InDesign CS6 full download
Merhaba arkadaşlar bugün size Adobe InDesign CS6 programının crack dosyalarını ve nasıl crack yapacağınız anlatacağım.

  • İlk olarak Adobe InDesign CS6 programımızı indirelim.

Adobe InDesign CS6 İndir


  • Programımızı indirdikten sonra kurulumunu yapmalım ama sakın programı açmayınız ve deneme sürümünü başlatmayınız. Yoksa crack işlemi geçersiz oluyor.
  • Aşağıdaki linkten crack dosyalarımızı indirelim.
Adobe InDesign CS6 CRACK Dosyalarını İndir
Rar Şifresi: alperenunver.blogspot.com

  • Crack dosyalarımızı indirdikten sonra bilgisayarınıza göre 32bit ise 32bit dosyasındaki crack dosyasını kullanıyorsunuz, 64bit ise 64 bit dosyalarını kullanıyorsunuz.
  • Programı kurduktan sonra masaüstüne gelen kısayolumuza sağ tıklayıp dosyanın konumuna git diyoruz. Ve daha sonra crack dosyamızın içindekilerini kopyalayıp oraya yapıştırıyoruz. Ve önümüze çıkan uyarıya hepsini seç ve değiştir diyoruz.

Etiketler: Adobe InDesign CS6 indir, Adobe InDesign CS6 full indir, Adobe InDesign CS6 crack, Adobe InDesign CS6 crack indir, Adobe InDesign indir, Adobe InDesign full, Adobe InDesign CS6 download, Adobe InDesign CS6 crack download, Adobe InDesign CS6 full download