Etiketler :
American Horror Story: Asylum
American Horror Story, çok farklı bir dizi. Çok beğenerek izliyorum bu diziyi ve şimdide 2. sezonu bekliyorum. 1. sezon gerçekten çok iyiydi. 2. sezon çok daha iyi olacak gibi geliyor.

2. Sezon'da olaylar bir akıl hastanesinde geçecekmiş buda diziyi daha sürükleyici hale getirecek bence. Ve Maroon 5 grubunun ana vokalisti Adam Levine diziye dahil olucak.


2. Sezon'da olacaklar;

Her sezon farklı hikaye işleneceği dizinin yaratıcısı Ryan Murphy tarafından açıklanmıştı. Bu sezon hikayemiz bir akıl hastanesinde geçecek. Bu yüzden dizinin 2. Sezon adı American Horror Story: Asylum (Akıl Hastanesi) olacağı söyleniyor.  

 Geçen Sezondan hatırladığımız Jessica Lange, Evan Peters, Zachary Quinto, Lily Rabe, Alexandra Breckenridge 2. Sezonda yer alacak. Aynı zamanda Jenna Dewan-Tatum, Chris Zylka, Chloë Sevigny, James Cromwell gibi isimleride yeni sezonda göreceğiz. 2. Sezon kadrosunda olan bir isim daha Maroon 5 grubunun ana vokalisti Adam Levine
 
Hikaye 1964 yılında geçecek. 1. Sezondan hatırladığımız iyi rolüyle uzun süre adından söz ettiren Jessica Lange akıl hastanesinin yöneticisi olarak oynayacak. 

Adam Levine 2. Sezon setinde çalıştıkları sırada bir sosyal paylaşım sitesinden set fotoğrafı yayınladı. Bu zamana kadar dizi hakkında pek haber çıkmaması heyecanları daha da arttırdı. Bu resim bize küçük bir ipucu olması için yollanmıştır belki.