Etiketler :
Sanırım LMFAO'u bilmeyen yoktur. Daha çok "Sexy And I Know" şarkısıyla biliniyor. Kesin dinlemişsinizdir şarkıyı. Aslında pek tarzım değildir bu tarz müzikler ama   LMFAO  dinlememek elde olmuyor bazen gerçekten güzel müzikler yapıyorlar.


Dünyanın en büyük dans müziği ve parti fenomeni LMFAO’nun çılgın ismi Redfoo & Party Rock Crew, 6 Ekim 2012’de Unilifeturkey organizasyonu ile Türkiye'ye geliyor.



Performansları ile fark yaratan çılgın ekip, aynı zamanda renkli dans videoları ile shuffling dansının da akımını başlattı. Bugüne kadar yaptıkları için ise “Bunlar daha başlangıç, biz müzik tasarımcılarıyız.” diyen sanatçı, daha hareketli ve daha renkli partilerin müjdelerini tüm müzikseverlere duyurdu.



6 Ekim 2012’de İstanbul Küçük Çiftlik Park’ta, sürprizlerle dolu, bir an yerinizde duramayacağınız ve gözlerinizi sahneden alamayacağınız, 2012 yazının son ve en büyük partisinde imkanınız varsa yerinizi ayırtmanızı tavsiye ederim. Yüz milyonlar tarafından tıklama rekorları kıran “I’m sexy and I know it” , “Shots” , “Party Rock Anthem” , “Sorry For Party Rocking” ve daha bir çok parçalarını nefes kesen şovlarla bizlerle olacak ama maalesef ben gidemeyeceğim için oradaki atmosferi tadamayacağım anca Youtube'dan parti videolarını izlemek düşecek bana.